Om by.hårenberg


BY.HÅRENBERG – en liten presentation

by.hårenberg AB – återbruk, yoga & vackerhet since 2015
Vi önskar bidra till ett liv fyllt av lite mer vackerhet, välmående & gemenskap. Vi brinner för att skapa platser fyllda av värme, närvaro & kärlek, platser för möten med oss själva eller tillsammans med andra varelser. För stunder där vi fylls av inspiration, närvaro & medvetenhet. Vi erbjuder yoga, återbruk, smycken, stenar, events och reiki. Vi finns till och skapar på flera platser. Ni finner oss här, i det digitala rummet, i en lada på landet och på utvalda platser där känslan är det lilla extra.

BY.HÅRENBERG – vår hemsida

Här hos oss, på vår hemsida finns en massa härligheter samlade. Nedan följer en presentation av vad du kan finna här:

Under fliken “SHOP” hittar du en blandning av stenar, kristaller, smycken & andra vackra ting som vi önskar ska kunna bidra till lite mer vackerhet & välmående i livet.

Under fliken “LADAN I BYN” hittar du mer info om vår lada i Småland. En lada där vi bjuder in till återbruk, yoga, events, natur, gemenskap & design. En lada för det vackra & varma. Kika gärna in på instagram @ladanibyn för mer info & inspiration.

Under fliken “KOMMANDE EVENT” finns en samling av allt spännande som är på gång.

Under fliken “INSPIRATION” hittar du bilder & texter där vi bjuder in till mer ord kring vilka vi är och vad vi erbjuder.

Under fliken “SOUL COMMUNITY” hittar du inspiration och presentationer av själar, företag och människor som skapar inspiration hos oss, som en liten digital plats av gemenskap.

Har du några frågor, funderingar, tankar eller ord att dela med oss – kontakta oss på info@harenberg.se
& missa oss inte på instagram – @by.harenberg

BY.HÅRENBERG – designern

Lovisa Hårenberg är yogalärare, kreatör, visual merchandiser och skaparen av by.hårenberg AB. Lovisa har tillverkat smycken och inredningsdetaljer sedan 2004. Hon är utbildad yogalärare och bjuder in till klasser och event i och kring Göteborg & Ljungby.

BY.HÅRENBERG – våra smycken

Alla våra smycken är designade och tillverkade för hand utav Lovisa Hårenberg. Vi önskar med våra skapelser sprida kärlek, vackerhet och magi. Vi önskar erbjuda och skapa smycken för själen, där vi skapar en påminnelse runt handled eller hals – en intention, tanke eller känsla. Som sedan kan bäras med under livets resa. Med en förhoppning om att göra livet lite vackrare.
gjorda av kärlek – för kärlek.

Är du intresserad av att beställa något unikt och annorlunda som du inte hittar i vår webbshop? Kontakta oss då på info@harenberg.se

BY.HÅRENBERG – stenar & kristaller

Stenen – naturens skapelse. En påminnelse, en vackerhet, en energikälla, en plats för inspiration & kraft. Kanske som ett verktyg i den dagliga praktiken eller som en detalj i hemmets vrår. Det vackra ligger i att det är du, betraktaren, som avgör vilken plats denna skapelse ska få i ditt liv. Vi önskar med våra stenar och kristaller att kunna bidra till vackerhet och magi i livet, i vardagen. Alla stenar och kristaller är unika och varierar i färg och form. Till varje sten finns ord & tankar kring hur man under lång tid sett på dess egenskaper och dess energi. Men det är hos oss, hos dig som det magiska sker. Kanske får stenen hos dig landa med en intention, en påminnelse. Kanske blir den en del av ditt hem. Kanske något helt annat.
det är hos dig det magiska sker.

till sist.
du är värdefull & magisk, precis som du är – tack för att du är du.
kärlek & värme /by.h