Ladan i byn


LADAN I BYN – en liten presentation

en lada på landet, i Småland skogar. i byn Ivla. naturen utanför dörren. en plats för återbruk, vintage, yoga, närvaro, design, smycken, stenar & gemenskap. vi önskar här inspirera till att återanvända det som bär på en historia & att medvetet välja de ting som ska smycka våra hem, vårt liv. vi önskar skapa en plats för gemenskap, en plats där man kan landa för en stund. tillsammans med varandra eller tillsammans med oss. en trappa upp i ladan finns “våningen” – en plats för yoga & möten, för andetag, rörelser, närvaro, lugn & gemenskap.

ladan lever med naturen som närmsta granne. vi gör en resa tillsammans med årstiderna. vid regn dukar vi upp platser för en kopp kaffe inomhus med dropparna smattrandes mot taket. vid sol bjuder vi in till en lugn stund ute i det gröna. vi önskar följa naturens gång och dess enkelhet och oändliga vackerhet.

på instagram @ladanibyn hittar du mer info, bilder & inspiration.

LADAN I BYN – öppet 2023

PREMIÄR 15-16 April kl.11-16
1-2 Juli kl.11-16
2-3 September kl.11-16

följ oss på instagram @ladanibyn så håller du dig uppdaterad, ibland får vi lite feeling och kör en spontan-öppning.

LADAN I BYN – här finns vi

Ivla Möckleboda 6
341 91 Ljungby

Om du använder Google maps – sök på Ladan i Byn

https://kartor.eniro.se/?q=ivla+m%C3%B6ckleboda+6,+ljungby

Till ladan i byn från Ljungby kör: väg 124 mot Liatorp – i össjö sväng höger mot Södra Ljunga- i Ivla sväng vänster mot Pjätteryd- kör ca 4 km – sväng vänster vid vägskäl Möckleboda- 700m så är ni framme! Välkomna!