Allmäna Villkor


KÖPVILLKOR

För att handla hos by.hårenberg krävs det att du är 18 år eller har målsmans godkännande. I nuläget erbjuder vi bara leveranser inom Sverige.

Om betalning med swish

Vi erbjuder för närvarande endast betalning via Swish. Vid beställning i vår webbshop skickas varorna efter att swish-betalning till 123 032 19 84 mottagits. Har du frågor, funderingar eller önskar diskutera annat betalsätt ber vi dig kontakta oss på info@harenberg.se

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

PRISER

Samtliga priser är angivna i SEK inkl. moms.

REKLAMATION

Vid reklamation av trasig produkt står köparen för fraktkostnaden för återsändning. Kontakta oss på info@harenberg.se senast 14 dagar efter leverans och lämna en detaljerad beskrivning samt en bild som tydligt visar felet. Glöm inte att lämna namn, telefonnummer samt ordernummer. Vid reklamation erbjuder by.hårenberg en likvärdig produkt eller återbetalning. Fraktskador anmäls till ansvarig utdelare.

ÅNGERRÄTT/ ÖPPET KÖP/ BYTESRÄTT

Enligt lag har du rätt att ångra ditt köp eller byta din vara inom en period av 14 dagar efter att du mottagit ditt paket. Kontakta oss alltid innan du återsänder din vara och ange vilken vara det gäller samt namn, telefonnummer och ordernummer. Köparen står för frakten vid ångrat köp eller byte av vara och varan ska då vara i samma skick som vid leverans till kund. Vid byte står vi för frakten på bytesvaran.

PERSONUPPGIFTER

Dina kunduppgifter skyddas enligt Personuppgiftslagen (PUL). Dessa används endast i vårt kundregister för att underlätta kontakten mellan oss och kunden.

FRAKT/ LEVERANS

Vid normala förhållanden behandlas och färdigställs er order inom 2-5 arbetsdagar. Därefter skickas er order med en beräknad leveranstid på 2-3 arbetsdagar.

BILDER

Alla smycken är unika och handgjorda, vilket innebär att det kan förekomma vissa detaljskillnader mellan bild och levererad produkt. Vi försöker återge smyckenas färger så exakt som möjligt på bilderna i webbshopen. Hur färgerna återges till kund beror på flera saker utanför by.hårenbergs kontroll såsom: bildskärmsinställningar, inställningar på surfplatta och mobil samt hårdvarubegränsningar. Därför kan vi inte lämna någon garanti på att färgerna överrensstämmer kundens förväntningar.

Alla stenar och kristaller varierar i färg och form. Din sten kommer vara helt unik. Vid beställning plockas en av de stenar som finns i lager av just den sort du valt. Lite till att det är rätt sten som hamnar hos just dig.

Bilderna skyddas av upphovsrättslagen och ägs av by.hårenberg AB. Bilderna får ej användas utan by.hårenbergs godkännande oavsett syfte.

TRYCKFEL

Vi förbehåller oss för tryckfel.